آشپز میرزا

آشپزی ایرانی به زبان ساده

امروز میخواهم غذایی از دیار سر سبز شمال را اینجا بگذارم ...این غذا واویشکا نام دارد و حدس من این است که ریشه روسی دارد. البته ما که هر چقدر در غذاهای روسی و شمال جستجو کردیم چنین غذایی پیدا نکردیم اما خب واویشکا در شمال خیلی متدوال است.

مواد لازم:

سیر سه حبه 

پیاز دو عدد متوسط

گوشت چرخکرده به ازاء هر نفر صدوپنجاه گرم

گوجه فرنگی به ازاء هر نفر یک عدد

رب گوجه یک قاشق غذا خوری

تخم مرغ یک عدد

نمک فلفل سیاه و قرمز زردچوبه گرد غوره و آبلیمو تازه

طرز تهییه:

ابتدا سیر را خرد کرده و کمی تفت دهید

بعد پیاز خرد شده را هم اضافه کرده و تفت دهید

گوشت چرخکرده، زردچوبه و رب را هم اضافه کنید و حسابی سرخ کنید

تا به این شکل در آید

بعد گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کنید به همراه نصف لیوان آب، فلفل و گردغوره و کمی نمک بگذارید در ماهیتابه با در بسته سه ربع ساعت بپزد تا آب آن کم شود.

تقریبا این شکلی. در این مرحل میتوانید ترشی و نمک غذا را تنظیم کنید.

حسابی که آب خورش کم شد اگر دوست داشتید یک تخم مرغ روی غذا بشکنید.

این غذا مثل خورش و با برنج سفید خورده میشود. 

نوش جان

+ نوشته شده در  چهارشنبه هشتم دی 1389ساعت 22:1  توسط امیر و شهرزاد  |