آشپز میرزا

آشپزی ایرانی به زبان ساده

میدانم که شاید فکر کنید این که غذای خیلی ساده ایست و دستور خاصی نمیخواهد. اما خب من پختنش برای من تازگی داشت. علاوه بر آن روش من که از یکی از دوستانم یاد گرفتم کمی فرق دارد.

مواد لازم:

۱- سوسیس

۲- پیاز                        دو عدد

۳- گوجه فرنگی            دو عدد

۴- رب گوجه فرنگی       یک قاشق غذاخوری

۵- روغن

۶- نمک، فلفل سیاه و قرمز، زردچوبه

۷- سیب زمینی            دو عدد

 

طرز تهیه:

پیازها را حلقه حلقه خرد کنید و در کف ماهیتابه که قبلا در آن روغن ریخته اید بچینید.

سیب زمینها را خرد کرده و روی پیازها بچینید.

گوجه فرنگی ها را نیز قاچ کنید و بچینید. بعد ادویه را به همراه رب اضافه کنید.

دست آخر هم سوسیس را که دالبری خرد کرده اید رو همه اینها بچینید.

بگذارید که با شعله کم رو گاز برای نیم ساعت بماند. در این نیم ساعت پیاز و گوجه ها آب میاندازند و باعث پخته شدن سیب زمینی و سوسیس میشوند. گذشته از این ادویه و رب هم آرام آرام مزه خود را آزاد میکنند و به خورد بقیه اجزا میروند.

وقتی که دیدی غذا حسابی آب انداخته آنرا هم بزنید که رنگ و طعم آن یک دست شود.

بیست دقیقه دیگر هم بگذارید که غذا بپزد تا خوب به روغن بیافتد.

خوراک بندری شما حاضر است.

نوش جان

پی نوشت: فراموش نکنید که همه مزه این خوراک به تند بودن آن است...پس تا میتوانید فلفل تند اضافه کنید.

+ نوشته شده در  جمعه بیست و هشتم آبان 1389ساعت 14:28  توسط امیر و شهرزاد  |